3. 12. 2015

Král je mrtev, ať žije král...

 Nebo spíše: Masters 2015 je mrtev, ať žije Masters 2016. Je tomu skutečně tak. Pět naplánovaných turnajů uplynulo jako voda a ani jsme se nenadáli, je konec.
 Dříve, než bude oznámen vítěz letošního ročníku, pojďme si vše stručně zrekapitulovat.

 28. února se konal první turnaj s podtitulem Master of Ice. Sešlo se na něm 18 hráčů, do boje o titul se vrátila Plzeň a na stole bylo možno potkat 15 různých masterů. Vítězem se stal Naciketas a jeho prasečí cirkus vedený Ulixem.

 11. dubna sešli jsme se v počtu 14. hráčů, tentokráte v boji o titul Master of Mud. Po těžkých bojích urval korunu Zdendalini s von Schillovým Freikorpsem.

 Po téměř dvou měsících, a to 6. června, zaplnila se budova O2 osmnácti hráči soupeřících o titul Master of Flames. Opět se do bojů zapojila Plzeň, dorazil i zástupce Polska. Z vítězství se tentokráte radoval Puštík s Ramosem.

 Letní prázdniny jsou každoroční brzdou v turnajových kláních, nejinak tomu bylo i letos. O to, kdo bude Master of Wind, jsme se utkali až 17. října. Účastí to byl turnaj v tomto ročníku nejslabší, jen 12 hráčů. Z celkového vítězství se nakonec radoval Wiedzmin s Dreamerem.

 Poslední turnaj tohoto ročníku odehrál se 21. listopadu za přispění šestnácti hráčů.  Boje byly líté a nelítostné. Z nich vyšel jako vítěz dlouholetý hráč z Hradce, pan Wiedzmin s masterem Nicodemem. A jelikož to byl turnaj poslední, organizátoři sečetli výsledky a jako vítěze celého ročníku 2015 prohlásili Puštíka, mladého a velmi nadějného hráče z Hradce Králového. Byla mu do péče svěřena putovní cena, na níž bude vyryto jeho jméno ke slávě časů budoucích i minulých.
 Součástí tohoto turnaje byla i soutěž v barvení gangů vyhlášená na jaře. Z deseti přihlášených však své výtvory doneslo ke zhodnocení davem pouhopouhých 5, slovy PĚT, barvířů. Vítězem se stal Erebi s Pandorou. Velká gratulace, je to šikula a se svým štětečkem to opravdu umí.

 Závěrem by se slušelo poděkovat. Díky organizátorům za čas, který tomu věnují! Díky Zachovi za prostory, v nichž se turnaje konají! Díky všem, kteří přijedou a zahrají s lidmi známými i neznámými! Neb nebýt tohoto, nebylo by nic. A nezbývá než se těšit na další ročník Masters 2016!

Puštík, hrdý vítěz Masters 2016
Výsledková tabulka celého ročníku.
Účastníci posledního turnaje.
Erebiho Pandora a její gang.



Žádné komentáře: